Mindig fejtörést okoz, hogy mi legyen a maradékokkal? Nálam aranyszabály, hogy nem dobunk ki semmit! 

Tehát a maradék vaníliakrém és eper ! Gyors körbenézés a spejzban, és látom a polcon van itthon babapiskóta, ebből  aztán egyenesen következett a poharas - charlotte.

image_54.jpg

Hozzávalók:

  • A vaníliakrém, ami az előző részben  megmaradt, ha nem,  össze is dobhatsz egyet  a már ismert recept alapján.  (vagy egy 3 perces, hidegen elkészíthető vaníliás pudingport használsz) 
  • 1 cs. babapiskóta
  • 1 cs. friss eper

image_51.jpg

Elkészítés:

A félbevágott babapiskótát körbe rakod a tálkád oldalán, epret és apró babapiskóta maradékot teszel középre, és rátöltöd a vaníliakrémet. 

A tetejére szép eper szeleteket teszel és tejszínt nyomsz rá. 

Voila, és már kész is ! Tálaljunk meg szépen, mert a látvány legalább olyan fontos mint az íz!

 

image_52.jpg

 Ajánlok hozzá: Pezsgőt ami még inkább kihozza a poharas - charlottunk ízét.

Jó étvágyat!

 

Megjegyzés: a babapiskótákat előzőleg epres cukorsziruppal átitathatjuk, vagy valamelyik kedvünkre való likőrrel meglocsolhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csupasuti.blog.hu/api/trackback/id/tr505258925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása