2013.05.11. 11:31
Poharas Charlotte
Mindig fejtörést okoz, hogy mi legyen a maradékokkal? Nálam aranyszabály, hogy nem dobunk ki semmit!
Tehát a maradék vaníliakrém és eper ! Gyors körbenézés a spejzban, és látom a polcon van itthon babapiskóta, ebből aztán egyenesen következett a poharas - charlotte.
Hozzávalók:
- A vaníliakrém, ami az előző részben megmaradt, ha nem, össze is dobhatsz egyet a már ismert recept alapján. (vagy egy 3 perces, hidegen elkészíthető vaníliás pudingport használsz)
- 1 cs. babapiskóta
- 1 cs. friss eper
Elkészítés:
A félbevágott babapiskótát körbe rakod a tálkád oldalán, epret és apró babapiskóta maradékot teszel középre, és rátöltöd a vaníliakrémet.
A tetejére szép eper szeleteket teszel és tejszínt nyomsz rá.
Voila, és már kész is ! Tálaljunk meg szépen, mert a látvány legalább olyan fontos mint az íz!
Ajánlok hozzá: Pezsgőt ami még inkább kihozza a poharas - charlottunk ízét.
Jó étvágyat!
Megjegyzés: a babapiskótákat előzőleg epres cukorsziruppal átitathatjuk, vagy valamelyik kedvünkre való likőrrel meglocsolhatjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: vaniliakrém Maradék babapikóta pezsgö
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.