2013.06.15. 20:07
Kladdkaka
-
Hozzávalók:
- 100 gramm vaj
- 100 gramm csokoládé
- 4 ek. kakaó
- 2 db tojás
- 170 gramm liszt
- 1tk. vanília aroma
- 180 gramm kristálycukor
Cukrot, tojást ,vaníliát, puha vajat, lisztet, kakaóport, és az olvasztott csokit, egy robotgéppel szép simára keverjük. Kivajazott formába öntjük és a 180-200C fokra előmelegített sütőbe kb.20 percig sütjük.
Tűpróbát végzünk, mert akkor finom, ha a belseje még ragacsos, kicsit folyós.
Nincs más dolgunk, mint megtálalni, és egy jéghideg colával betolni a pocónkba :)
Jó étvágyat hozzá!
Ps. Thank you for the excellent recipe Sebastian.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.